kalkkunapekoni, jauheliha, vuoka, rasvattomalla, maidolla Kalkkunapekoni-jauheliha vuoka rasvattomalla maidolla ohje salty

Kalkkunapekoni-jauheliha vuoka rasvattomalla maidolla

Munamaito: Sekoita maito, maustepippuri (1/2 tl) ja kananmunat.

Ruskista ja mausta jauheliha. Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen. Perunasipulisekoitusta pohjalle, sitten ruskittettu jauhelihaa ja sitten kalkkunapekoneja. Tätä tehdään vuoronperään kerroksittain, niin, että perunaa tulee päällimmäiseksi.

Kaada munamaito vuokaan näiden päälle.

Paista uunissa keskitasolla 1,5 tuntia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 91 kcal / 100 g
Energia 382 kJ / 100 g
Proteiini 7,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 8 g / 100 g
Rasva 3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %