rahkapannukakku Rahkapannukakku ohje salty

Rahkapannukakku

Vatkaa rahka ja munat kulhossa. 

Sekoita joukkoon maito, sokeri ja suola.

Lisää lopuksi vehnäjauho. Sekoita - älä vaivaa.

Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle uunipellille.

Paista 225 asteessa uunin keskiosassa ensin 10 min. Alenna lämpö 200 asteeseen ja jatka kypsentämistä n. 15 min tai kunnes kypsä.

Tarjoa kevyesti sokeroidun marjasurvoksen tai tuoreiden marjojen ja hunajan kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 120 kcal / 100 g
Energia 501 kJ / 100 g
Proteiini 8,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 12,9 g / 100 g
Rasva 3,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %