mariannejuustokakku Mariannejuustokakku ohje sweet

Mariannejuustokakku

Hienonna keksit monitoimikoneella tai sauvasekoittimella. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Kiinnitä irtopohjavuoan pohjan ja reunan väliin leivinpaperi (⌀ 24 cm). Painele keksiseos vuoan pohjalle. Siirrä vuoka jääkaappiin. Pane liivatteet pehmenemään runsaaseen kylmään veteen. Vaahdota kerma. Sekoita keskenään tuorejuusto, jogurtti, karamellirouhe ja sokeri. Kuumenna maito ja sulata siihen vedestä puristetut liivatteet. Jäähdytä hieman. Kaada liivateseos tuorejuustotäytteen joukkoon ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Sekoita lopuksi kermavaahto. Kaada seos vuokaan. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia, tai kunnes kakku on kokonaan hyytynyt. Irrota torttu vuoasta tarjoiluvadille ohuen lastan avulla. Koristele kakun pinta halkaistuilla kekseillä ja Marianne-rakeilla

Ravintosisältö / 100 g

Energia 388 kcal / 100 g
Energia 1624 kJ / 100 g
Proteiini 4,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 33,4 g / 100 g
Rasva 25,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 23,5 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %