Pingota leivinpaperi Ø 23 cm:n irtopohjavuoan reunan ja pohjan väliin.
Murenna keksit. Lisää niiden joukkoon sulatettu voi. Levitä seos vuoan pohjalle tasaisesti.
Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Vaahdota kerma.
Kuumenna maito esim. kahvikupissa mikrossa. Lisää kiehuvaan maitoon valutetut liivatteet. Sekoita.
Lisää liivateseos ohuena nauhana tuorejuuston joukkoon samalla sekoittaen. Nostele sekaan lopuksi kermavaahto.
Levitä täyte vuokaan, tasoita pinta. Peitä kelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa väh. 4 h tai yön yli.
Keitä mustaherukoita ja hillosokeria kattilassa keskilämmöllä n. 10 min. Jäähdytä jääkaappikylmäksi. Irrota kakku vuoasta veistä tai pientä lastaa apuna käyttäen. Kaada mustaherukkahilloke kakun päälle.
Tarjoa marjaisa kakku juhlapöydässä kahvin kanssa.