rosmariinilla, maustettu, papukeitto Rosmariinilla maustettu papukeitto ohje salty

Rosmariinilla maustettu papukeitto

Pilko sipulit ja porkkana. Kuullota niitä hetki kattilan pohjalla öljyssä. Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutio ja anna kiehua kunnes porkkanat ovat pehmenneet.

Huuhtele ja valuta pavut. Lisää ne keiton joukkoon ja keitä vielä muutama minuutti.

Lisää kattilaan kaurakerma, rosmariini ja salvia ja soseuta keitto tasaiseksi. Lisää tarvittaessa vettä, jotta keiton koostumuksesta tulee sopiva.

Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla ja anna keiton vielä kiehahtaa.

Mausteet: curry,  2-3 oksaa tuoretta rosmariinia, muutama tuore salvian lehti, suolaa, pippuria

Ravintosisältö / 100 g

Energia 84 kcal / 100 g
Energia 350 kJ / 100 g
Proteiini 3,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,8 g / 100 g
Rasva 4,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,2 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %