kesäkurpitsalasagne Kesäkurpitsalasagne ohje salty

Kesäkurpitsalasagne

Ruskista jauheliha omassa rasvassa.  Lisää sipulit, kuullota ne. Lisää pilkotut sienet ja paprika, anna hieman kypsyä. Lisäää tomaattimurska, chilitahna, suola ja haluamasi mausteet. Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi pituussuunnassa. Laita kastike vuoan pohjalle lisää kesäkurpitsaa ja juustoja kerroksittain. Paista uunissa,  200 astetta noin 20  mni. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 57 kcal / 100 g
Energia 236 kJ / 100 g
Proteiini 6,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,4 g / 100 g
Rasva 1,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,3 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %