Tästä ei porkkanakakku parane! Valmista ihanan mehevä porkkanakakku näin:
Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet keskenään.
Lisää muna-sokerivaahtoon varovasti vuorotellen jauhoseosta, hienoksi raastettua porkkanaa ja sulatettua rasvaa. Sekoita tasaiseksi.
Vuoraa korkealaitainen uunipelti leivinpaperilla ja kaada taikina pellille.
Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä.
Valmista sillä aikaa kuorrutus. Huomaa, että kuorrutusta tulee ohuelti. Jos haluat paksun kuorrutuksen tai käyttämäsi pelti on tavanomaista isompi, lisää aineksia puolella (150 g voita, 300 g sulatejuustoa ja 4 1/2 dl tomusokeria).
Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sulatejuusto sähkövatkaimella. Lisää tomusokeri. Levitä kuorrutus tasaisesti jäähtyneelle pohjalle.
Leikkaa mehevä porkkanakakku haluamasi kokoisiksi paloiksi ja nauti kahvin tai teen kanssa.
Ohjeesta tulee 2 pyöreää irtokakkupohjavuuallista.