protskupannari, banaani, suklaa Protskupannari banaani/suklaa ohje sweet

Protskupannari banaani/suklaa

Laita uuni lämpenemää n. 200 asteeseen Soseuta banaanit. Erottele kananmunan valkuaiset ja keltuiset. Laita keltuaiset banaanien kanssa samaan kulhoon. Lisää niiden sekaan myös protskujauhe ja cacao. Vaahdota valkuaiset. Valkuaisvaahto on valmista, kun voit kääntää kulhon ylösalaisin ja se ei putoa sieltä. Nostele banaani seos valkuaisvaahdon sekaan, älä vatkaa, äläkä sekoita liikaa, jotta tulos on kuohkea. Seos äkkiä uuniin. Paista n. 10-15 min riippuu uunista.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 143 kcal / 100 g
Energia 597 kJ / 100 g
Proteiini 10,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,6 g / 100 g
Rasva 7,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,5 g / 100 g
Suola 4,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %