broilergratiini, , pippurikerma, Broilergratiini (pippurikerma) ohje salty

Broilergratiini (pippurikerma)

Sekoita broilerit ja kukka- ja parsakaalit uunivuoassa. Laita kermat purkkiin ja sekoita niiden joukkoon haluamasi mausteet. Itse laitoin suolaa, mustapippuria, currya ja paprikajauhetta. Kaada kerma-mausteseos uunivuokaan. Ripottele pinnalle vielä juustoraaste. Paista 200 asteessa, kunnes kukka- ja parsakaalit ovat kypsiä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 119 kcal / 100 g
Energia 493 kJ / 100 g
Proteiini 7,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,1 g / 100 g
Rasva 8,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %