joben, papupihvit Joben papupihvit ohje salty

Joben papupihvit

Kiehauta pavut omassa liemessä kotvan. 2-3 rkl vettä, soseuta. Mausta chilijauhe, juustokumina, korianteri, suola, mustapippurirouhe. Paahda hyvällä tarttumattomalla pannulla ilman rasvaa hiljaisella lämmöllä rapea kuori, kahden lusikan avulla pannulle.

Syö vaikka kvinoan ja raejuusto/turkkilaisen jogurtin 50/50 sekoituksen kanssa joka maustetaan chilijauheella ja sweetchilillä tai murskatulla valkosipulilla ja tuoreella persiljalla. Ohentaa voi kevytmaidolla. Tää on namia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 137 kcal / 100 g
Energia 571 kJ / 100 g
Proteiini 8,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 13,1 g / 100 g
Rasva 4,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %