joben, broiler, suppilokastike, ilman, vehnäjauhoa Joben broiler-suppilokastike ilman vehnäjauhoa ohje salty

Joben broiler-suppilokastike ilman vehnäjauhoa

Paahda pannulla pienessä vesitilkassa suikaleet, mausta currylla, sitruunapippurilla, paprikajauheella ja suolalla. Lisää joukkoon esikäsitellyt suppilot (pannulla nesteessään kiehautetut/paahdetut ja pienityt) sekä purjosipuli.

Sekoita kunnolla maizena kylmään veteen ja lisää pannulle. Murenna liemikuutio joukkoon + creme bonjour cuisine.

Pieni kiehautus.

Pinnalle persiljaa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 64 kcal / 100 g
Energia 266 kJ / 100 g
Proteiini 6,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,8 g / 100 g
Rasva 2,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %