gluteeniton, kanapiirakka Gluteeniton kanapiirakka ohje salty

Gluteeniton kanapiirakka

Sekoita pehmeä rasva ja jauhot

Esipaista kanasuikaleet

Lisää maito ja sekoita

Painele tasaiseksi vuokaan

Paista 225C 13-15min

Vatkaa munat, maito ja kerma

Lisää kana ja ananas ja mausteita

Kaada piirakkapohjaan

Lisää päälle juusto

Kypsennä vielä 20min kunnes täyte on hyytynyt

Jos haluaa enemmän proteiinia, lisää jauhetta munamaitoon ja piirakkapohjaan, desi riittää yhteensä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 282 kcal / 100 g
Energia 1174 kJ / 100 g
Proteiini 12,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 14,3 g / 100 g
Rasva 19,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,4 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %