intialaiset, hernerouhepihvit Intialaiset hernerouhepihvit ohje salty

Intialaiset hernerouhepihvit

Keitä vesi ja lisää kasvisliemi. Turvota hernerouhetta tunnin verran. Lisää keitetty muusattu peruna, jauhot ja mausteet. Paista oliiviöljyssä pannulla muutama minuutti kummaltakin puolelta keskilämmöllä.. Öljy ei siis taikinan, vaan paistamiseen. Taikina pn löysähköä, mutta pysyy kypsyessäään kasassa.  

Ravintosisältö / 100 g

Energia 134 kcal / 100 g
Energia 558 kJ / 100 g
Proteiini 4,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 15,9 g / 100 g
Rasva 4,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,3 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %