porkkanakakun, makuinen, kaurapuuro Porkkanakakun makuinen kaurapuuro ohje salty

Porkkanakakun makuinen kaurapuuro

  1. Kuori ja raasta porkkana hienoksi raasteeksi. Paloittele aprikoosit (50 grammaa).

  2. Siirrä porkkana ja aprikoosi pieneen kattilaan. Lisää myös vesi ja mausteet (inkivääri jauheena). Keitä aineksia viisi minuuttia. Sekoita joukkoon kaura- ja kookoshiutaleet. Keitä viidestä kymmeneen minuuttia välillä sekoitellen. Mausta suolalla.

  3. Tarjoa puuro maidon kanssa tai tuikkaa lautaselle nokare maustamatonta tuorejuustoa.

    http://www.soppa

  4. fi/resepti/66425/porkkanakakun-makuinen-kaurapuuro/ (soppakolmekuusiviisi, jostain syystä tämä ei osaa näyttää linkkiä oikein)

Ravintosisältö / 100 g

Energia 76 kcal / 100 g
Energia 318 kJ / 100 g
Proteiini 2,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,4 g / 100 g
Rasva 2,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,9 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %