juustotäytteinen, kanamureke Juustotäytteinen kanamureke ohje salty

Juustotäytteinen kanamureke

Sekoita keskenään creme fraice ja korppujauhot, anna turvota muutama minuutti. Freesaa sipuli kuutiot pannulla öljytilkan kera ja anna hetki jäähtyä. Sekoita kaikki ainekset huolellisesti keskenään ja anna massan maistua ja kylmetä jääkaapissa. Painele  massa öljytylle leivinpaperille tasaiseksi levyksi. Laita levylle sulatejuustoviipaleita sekä nopeasti freesattu pinaatti. Kääri levy rullalle ja kypsennä uunissa 200 C noin 30 min

Ravintosisältö / 100 g

Energia 155 kcal / 100 g
Energia 650 kJ / 100 g
Proteiini 7,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,9 g / 100 g
Rasva 9,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,6 g / 100 g
Suola 2,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %