joben, tonnikala, lasagne Joben tonnikala-lasagne ohje salty

Joben tonnikala-lasagne

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min

Vielä kevyemmäksi tämän saa muuttamalla pastalevyt kesäkurpitsaan.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 73 kcal / 100 g
Energia 309 kJ / 100 g
Proteiini 5,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,7 g / 100 g
Rasva 2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %