joben, kukkakaaligratiini Joben kukkakaaligratiini ohje salty

Joben kukkakaaligratiini

Lohko kukkakaali ja keitä suolatussa vedessä kypsäksi n. 10-15 min. Valuta vesi mutta ota 1 dl sitä talteen. Laita kukkakaalit pienen vuoan pohjalle pienittyinä kukintoina, sekoita kipossa jogurtti, vesi ja juustoraaste. Mausta se noin 1/2 tl suolaa ja ripaus valkopippuria. Maista maku ja varo valkopippurin kanssa, se on hyvä mauste mutta aivan kaameeta kun sitä menee liikaa.

Uuni 200 astetta ja niin kauan että pinta vähän ruskistuu.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 63 kcal / 100 g
Energia 262 kJ / 100 g
Proteiini 3,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,4 g / 100 g
Rasva 3,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %