porkkana, pistaasipähkinä, mantelikakku, , persiana, kirjasta, Porkkana-pistaasipähkinä-mantelikakku (Persiana-kirjasta) ohje sweet

Porkkana-pistaasipähkinä-mantelikakku (Persiana-kirjasta)

Ainekset 10 annosta

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi. Sulata voi ja rouhi pistaasipähkinät. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Kaada noin 20 cm irtopohjavuokaan, paista noin tunti 160 asteessa. Tarjoa esim. ruusuvesi-turkkijugurtin kera. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 415 kcal / 100 g
Energia 1738 kJ / 100 g
Proteiini 9 g / 100 g
Hiilihydraatti 23,3 g / 100 g
Rasva 31,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 20,8 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %