kaalilaatikko, , cimin, c, Kaalilaatikko, Cimin c. ohje salty

Kaalilaatikko, Cimin c.

Kuutioi sipuli ja kuullota öljyssä. Laita sipuli vuokaan ja suikaloi kaalia tarvitsemasi määrä ja kuullota pannulla. Laita sipulit ja kaalit vuokaan. Kypsennä ja mausta jauheliha valkosipulilla ynnä mieleisilläsi mausteilla ja laita vuokaan. Sekoita ainekset keskenään ja kaada vuokaan maito ja kerma. Lämmitä uuni 200 asteeseen, pidä vuokaa 30 min 200 asteessa jonka jälkeen laske lämpötila 150 asteeseen ja paista vielä tunti. Mikäli laatikko alkaa tummua liikaa pinnasta, laita päälle folio kypsennyksen loppuajaksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 98 kcal / 100 g
Energia 409 kJ / 100 g
Proteiini 7,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,8 g / 100 g
Rasva 5,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,8 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %