joben, lanttusosekeitto Joben lanttusosekeitto ohje salty

Joben lanttusosekeitto

Keitä kuutioitu lanttu ja sipulit liemikuutioilla maustetussa vedessä. Lisää valkosipulinkynnet ja mustapippurirouhe. Soseuta sauvasekottimella. Lisää ruokakerma ja (paloiteltu koskenlaskija 125g toisessa versiossa,  soseuta vielä kerran niin että juusto on sulanut. ) Kiehauta ja valmis. Tuoretta persiljaa päälle tai kuivattua keittoon sekoitettuna. Syömään. Raejuusto sopii tähän päälle. Proteiineja jos haluaa niin paahda pannulla broilerinfileesuikaleita ja lisää keittoon.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 33 kcal / 100 g
Energia 141 kJ / 100 g
Proteiini 1,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,6 g / 100 g
Rasva 2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %