joben, borsch, keitto Joben borsch-keitto ohje salty

Joben borsch-keitto

Ainekset 6 annosta

Vesi ja kasvisliemikuutiot kiehumaan, lisää  maustepippureita 6 kpl, mustapippurirouhetta, 2 laakerinlehteä. Kiehuvaan veteen pilkotut kasvikset. Anna keiton kiehua hiljalleen kannen alla itsekseen pienellä lämmöllä n. 1 tunti.

Mausta keitto lopuksi etikalla (esim. punaviinietikka), hunajalla, (suolalla).

Syödään turkkilaisen jogurttisilmän kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 23 kcal / 100 g
Energia 95 kJ / 100 g
Proteiini 0,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,7 g / 100 g
Rasva 0,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,6 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %