Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Tee täyte. Mittaa pekaanipähkinät, kuoritut valkosipulikynnet, aurinkokuivatut tomaatit, tomaattipyree ja rosmariinin lehdet tehosekoittimeen ja jauha tasaiseksi tahnaksi. Sekoita joukkoon parmesaani, polenta, öljy ja mausteet (kuivattu minttu, oregano, juustokumina ja suola). Leikkaa munakoisoihin pitkittäin syvät ristikkäiset viillot niin, että kannasta jää 4-5 cm leikkaamatta ja munakoisot pysyvät kasassa. Jätä kannat paikoilleen. Täytä munakoisot painamalla reilusti täytettä viiltojen sisään. Kääri munakoisot folioon ja laita uunivuokaan. Kypsennä munakoisoja n. 40 min. Poista folio ja anna kysyä vielä 10-15 minuuttia. Tarjoa jogurttikastikkeen kera.