joben, kukkakaali, sulatejuustososekeitto Joben kukkakaali-sulatejuustososekeitto ohje salty

Joben kukkakaali-sulatejuustososekeitto

Keitä lohkotut kukkakaalit ja sipulit suolalla ja liemikuutioilla maustetussa vedessä pehmeiksi. Suolan määrä oman mielen mukaan.

Soseuta.

Lisää kuumaan sosekeittoon koskenlaskija ja pieni kiehautus hellalla.

Mausta kuivatulla persiljalla n.1tl, valkosipulijauheella ja mustapippurirouheella.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 39 kcal / 100 g
Energia 162 kJ / 100 g
Proteiini 2,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,6 g / 100 g
Rasva 2,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %