liharuukku, , yhteishyvä, Liharuukku (Yhteishyvä) ohje salty

Liharuukku (Yhteishyvä)

Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna pannu hyvin kuumaksi. Ruskista lihasuikaleet margariini-öljyseoksessa kahdessa erässä. Siirrä ensimmäinen lihaerä pataan. Lisää loppujen ruskistuneiden lihojen joukkoon sipuli ja anna hetken aikaa pehmetä. Murenna pannulle juusto ja lisää joukkoon vesi. Kääntele seosta, kunnes juusto on täysin sulanut. Valuta lihaseos pataan. Anna hautua 175 -asteisessa uunissa tunnin ajan. Lisää kerma ja soijakastike ja sekoita. Anna padan hautua vielä noin 15 minuuttia. Tarjoile perunoiden kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 105 kcal / 100 g
Energia 441 kJ / 100 g
Proteiini 13,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,2 g / 100 g
Rasva 5,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,6 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %