uunissa, kypsennetty, kirjolohi Uunissa kypsennetty kirjolohi ohje salty

Uunissa kypsennetty kirjolohi

Siivottu kirjolohi suolataan ja maustetaan.hiukan vettä vuoan pojalle siihen lohi nahkapuoli ylöspäin n.1/2 tuntia 200 astetta.sitten nahka pois hieman maustetta ja suolaa pintaan ja kermaa joukkoon ja n1/2 tunnin kypsennys.tarkista kypsyys.Mausteena yrttinen kalamauste ja sitruunapippuri

Ravintosisältö / 100 g

Energia 108 kcal / 100 g
Energia 453 kJ / 100 g
Proteiini 9,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 1 g / 100 g
Rasva 7,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,4 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %