voipapu, herneenversopaistos Voipapu-herneenversopaistos ohje salty

Voipapu-herneenversopaistos

Valuta säilykepavut siivilässä ja kuori valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy paistinpannussa ja ruskista valkosipulisiivut kullanruskeiksi. Lisää pavut, halkaistut tomaatit ja mausta chilihiutaleilla. Paista n. 5 min. niin, että pavut lämpenevät. Mausta suolalla. Siirrä papuseos tarjoiluastiaan ja murenna vuohenjuusto papuseoksen päälle ja sekoita herneenversot joukkoon. Rouhi päälle mustapippuria.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 228 kcal / 100 g
Energia 955 kJ / 100 g
Proteiini 14 g / 100 g
Hiilihydraatti 25 g / 100 g
Rasva 5,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,4 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %