pizzapohja, oma Pizzapohja oma ohje salty

Pizzapohja oma

Sekoita merisuola tilkkaan vettä. Sekoita hiiva jauhoihin ja lisää loput vedestä. Vaivaa käsin 10 minuuttia. Lisää suolavesi ja jatka vaivaamista, kunnes vesi on imeytynyt. Lisää öljy ja jatka, kunnes sekin on imeytynyt. Kohota tunti huoneenlämmössä kostean keittiöpyyhkeen alla.

Levitä taikinalle tomaattikastiketta. Paista uunin alaosassa (225 astetta), kunnes pohja on kypsynyt. Täytteet maun mukaan.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 214 kcal / 100 g
Energia 896 kJ / 100 g
Proteiini 7,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 36,2 g / 100 g
Rasva 2,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,2 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %