joben, parsakaalisosekeitto Joben parsakaalisosekeitto ohje salty

Joben parsakaalisosekeitto

Pilko kaikki, ei tarvitse olla mitään pentä silppua, ainoastaan se parsakaalin kova kanta kantsii laittaa aika pieneksi ja ihan se kuina pää leikata kokonaan pois n. 1/2 cm. Keitä liemikuutiovedessä niin että kaikki on pehmeitä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta vielä kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tämä ON hyvää ja kannattaa sellaisenkin koklata joka ei muutoin ole niin parsakaalista välittänyt.

Ps: jos vaihtaa koskenlaskijan esim ruokakerma 10% kolme juustoa tai Violan valmiiseen juustokeittoon 7% kalorit ovat n. 35kcal/100g.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 44 kcal / 100 g
Energia 183 kJ / 100 g
Proteiini 3 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,5 g / 100 g
Rasva 1,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %