oma, papupata Oma papupata ohje salty

Oma papupata

Pilko kasvikset. Kuumenna öljy padassa ja lisää kasvikset pataan pikkuhiljaa seuraavassa järjestyksessä: sipuli, purjo, selleri, porkkanat ja valkosipuli. Kuullota ja kypsennä hiljalleen.

Lisää pataan juustokumina, kurkuma, kaneli ja chilijauhe. Kuumenna hetken aikaa.

Lisää pataan tomaattimurska ja vesi sekä kasvisliemikuutio. Sekoita ja kuumenna.

Lisää joukkoon pakastemaissi sekä huuhdotut ja valutetut kikherneet ja kidneypavut (säilötyt tai itse keitetyt). Hauduta, kunnes porkkanat ovat sopivan kypsiä.

Lisää lopuksii mustapippuria ja suolaa makusi mukaan.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 71 kcal / 100 g
Energia 298 kJ / 100 g
Proteiini 3,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,3 g / 100 g
Rasva 2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,9 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %