pasta, carbonara Pasta Carbonara ohje salty

Pasta Carbonara

Paloittele pekoni ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kiehauta vesi ja lisää joukkoon spagetit ja suola. Keitä pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Laita pekoni pannulle ja anna pannun lämmetä. Kääntele kauttaaltaan. Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet käännellen. Sekoita munat, kerma ja juustoraaste keskenään. Lisää valutettu pasta rapean pekonin joukkoon kuumalle pannulle ja sekoita joukkoon kermaseos. Kiehauta, mutta älä keitä. Sammuta levy. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa hieman suolaa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 303 kcal / 100 g
Energia 1263 kJ / 100 g
Proteiini 11,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 20,1 g / 100 g
Rasva 19,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %