kukka, parsakaalipaistos, jauhelihalla Kukka-parsakaalipaistos jauhelihalla ohje salty

Kukka-parsakaalipaistos jauhelihalla

Keitä paloitellut kaalinnuput suolalla maustetussa vedessä n. 8 min. Valuta ja laita voideltuun uunivuokaan. Ruskista jauheliha ja sipuli voissa/öljyssä. Lisää mausteet, ruokakerma ja puolet juustoraasteesta. Kaada seos kaalien päälle ja sekoita kevyesti. Paista uunissa 225 asteessa n. 15 min. Lisää loppu juustoraaste ja kuorruta vielä n. 5-10 min.

HUOM! Tästä saat myös hyvän kasvisvaihtoehdon jättämällä vain jauhelihan pois tai korvaamalla sen quorn-paloilla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 91 kcal / 100 g
Energia 379 kJ / 100 g
Proteiini 5,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,4 g / 100 g
Rasva 6,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %