joben, katkarapukeitto Joben katkarapukeitto ohje salty

Joben katkarapukeitto

Keitä kuutiolla maustetussa vedessä kasvikset ja valkosipulit kypsiksi.Mausta tillillä ja sitruunapippurilla, (suola), sekä tomaattipyreellä.

Sulata joukkoon sulatejuusto. Kun on sulanut, viimeisenä ruokakerma ja katkikset. Katkoja ei saa keitellä, ne sitkeytyy, eli pelkkä kiehautus.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 56 kcal / 100 g
Energia 234 kJ / 100 g
Proteiini 5,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,8 g / 100 g
Rasva 2,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %