karjalanpaisti Karjalanpaisti ohje salty

Karjalanpaisti

Ruskista lihat paistinpannulla, lohko sipulit, laita kaikki aineet kattilaan tai pataan (+ 2 laakerinlehteä) ja hauduta uunissa 200 asteessa 3 tuntia. Kun liha on mureutunut, ota lientä noin 4 dl erilleen kattilaan ja suurusta ruokalusikallisella vehnäjauhoja eli lisää jauhot hieman jäähtyneeseen liemeen, vatkaa tasaiseksi ja kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Lisää suurustettu liemi karjalanpaistin joukkoon.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 68 kcal / 100 g
Energia 286 kJ / 100 g
Proteiini 6,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,3 g / 100 g
Rasva 3,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %