kanarisotto Kanarisotto ohje salty

Kanarisotto

Ruskista broilerisuikaleet kypsäksi. Nosta ne hetkeksi syrjään odottamaan. Kuori ja kuutioi sipuli ja porkkana ja kuullota ne pienessä öljymäärässä. Lisää curry sekä risottoriisi. Kääntele hetken, kunnes riisi muuttuu läpikuultavaksi. Lisää joukkoon vähitellen kuumaa kanalientä samalla hyvin sekoittaen. Anna risoton kypsyä noin 20 minuuttia. Sekoita joukkoon broilerisuikaleet, timjami sekä pakastekasvikset. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 153 kcal / 100 g
Energia 639 kJ / 100 g
Proteiini 10 g / 100 g
Hiilihydraatti 19 g / 100 g
Rasva 3,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %