joben, broilergratiini Joben broilergratiini ohje salty

Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi ja leikkaa keittämättömän kukkiksen kukinnot.

Sekoita kaalit, sipulit, porkkanat ja suikaleet + lisätty curryjauhe ja suola keskenään isossa kulhossa ja laita vuokaan, (kaalin kukinnot raakana ja porkkanat keitettynä, keitin kokonaisina ja viipaloin joukkoon.)

Ripottele  suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 78 kcal / 100 g
Energia 332 kJ / 100 g
Proteiini 8,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,4 g / 100 g
Rasva 3,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %