jauheliha, kasviskastike Jauheliha-kasviskastike ohje salty

Jauheliha-kasviskastike

Raasta porkkana ja kesäkurpitsa,  silppua sipuli.  Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta suolalla ja makusi mukaan . Lisää kypsää lihaan porkkana ja kurpitsa. Paista kunnes kasvikset ovat pehmenneet.  Lisää murskattu valkosipuli ja tomaattimurska. Keitä hetki ja anna hautua vähän aikaa. Mausta vielä ketsuppia ja tarkista maku. Tarjoile esim. spagetin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 98 kcal / 100 g
Energia 409 kJ / 100 g
Proteiini 5,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,6 g / 100 g
Rasva 6,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %