japanilainen, coleslaw Japanilainen coleslaw ohje salty

Japanilainen coleslaw

Ainekset 4 annosta

Ainekset  (4- 6. lle)

~300 g retikkaa

2 isoa porkkanaa

2 rkl japanilaista soijakastiketta

2 rkl seesamiöljyä

2 rkl riisiviinietikkaa

2 rkl miriniä

1 tl sokeria

1 rkl seesaminsiemeniä

2-3 rkl hienoksi silputtua kevätsipulia

Kuori retikka ja porkkana ja suikaloi ne ohuiksi suikaleiksi. Huuhtele suikaleet kylmällä vedellä. Murskaa seesaminsiemenet huhmareessa ja yhdistä ne soijakastikkeen, öljyn, etikan, mirinin sekä sokerin kanssa kastikkeeksi. Kääntele kastike retikan ja porkkanan joukkoon. Ripottele salaatin pinnalle kevätsipulia ja halutessasi vielä hieman seesaminsiemeniä.

Reseptin alkuperä: Makiko Sano: "Sushi slim - kevennä japanilaisella ruokavaliolla" -kirja.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 88 kcal / 100 g
Energia 364 kJ / 100 g
Proteiini 1,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,4 g / 100 g
Rasva 6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,2 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %