Pohjan teko:
Sekoita 2 dl raejuustoa ja 2 kananmunaa tasaiseksi (voit käyttää sauvasekoitinta, jos haluat sileämmän rakenteen).
Lisää kuivat aineet ja sekoita taikinaksi. Anna turvota noin 5–10 minuuttia.
Levitä taikina voideltuun piirakkavuokaan.
Esipaista 200 °C uunissa 10 minuuttia.
Täyte:
Pilko ja freesaa täytekasvikset pannulla. Sekoita 1 muna, kerma, puolet murustetusta fetasta ja täytteet. Mausta. Jos maustat Poppamiehen vampyyrisuolalla, maistele sopiva määrä. On tujua. Myös fetasta tulee suolaa. Voit korvata fetan myös juustoraasteella.
Kaada täyte esipaistetun pohjan päälle. Ripottele loput fetamuruista päälle.
Paista:
Paista vielä noin 25–30 minuuttia 200 °C:ssa tai kunnes täyte on hyytynyt ja saanut väriä. Seuraa paistumista. Lyhyempikin aika saattaa riittää.