kesäkurpitsaspaghettia, tuorejuustokastikkeessa Kesäkurpitsaspaghettia tuorejuustokastikkeessa ohje salty

Kesäkurpitsaspaghettia tuorejuustokastikkeessa

Poista kesäkurpitsasta siemenet ja leikkaa kurpitsa noin 2 x 2 mm suikaleiksi. Viipaloi valkosipulinkynnet (4 kpl) ja kuullota niitä öljyssä. Lisää pannulle pinaatti, sitruunamehu, tuorejuusto, suola sekä vesi ja hauduta n. 10 min. Keitä vesi kiehuvaksi ja mausta suolalla. Keitä kesäkurpitsasuikaleita kolme minuuttia. Yhdistä keitetyt kesäkurpitsasuikaleet kastikkeeseen ja ripottele päälle parmesanlastuja ja rouhaise päälle hiukan pippuria myllystä. Halutessasi voit lisätä päälle suolattuja ja paahdettuja cashewpähkinöitä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 97 kcal / 100 g
Energia 403 kJ / 100 g
Proteiini 3,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,8 g / 100 g
Rasva 7,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %