valkokaaliwokki, lohella, Valkokaaliwokki lohella ohje salty

Valkokaaliwokki lohella

  1.  Kuullota sipuli, lisää kaali ja paista kunnes se pehmenee hieman mutta säilyttää rakenteensa.

  2. Lisää lohikuutiot, mausteet ja kastikkeet.

  3. Paista, kunnes lohi on kypsää ja kaali sopivan napakkaa.

  4. Tarjoa esim. shirataki-nuudeleiden päällä tai rucolan kanssa kulhossa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 115 kcal / 100 g
Energia 480 kJ / 100 g
Proteiini 9,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,5 g / 100 g
Rasva 7,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %