kevyt, kookoskeitto, parsakaalilla, ja, kesäkurpitsalla Kevyt kookoskeitto parsakaalilla ja kesäkurpitsalla ohje salty

Kevyt kookoskeitto parsakaalilla ja kesäkurpitsalla

  1. Kuullota valkosipuli ja inkivääri pienessä määrässä öljyä.

  2. Lisää parsakaali, kesäkurpitsa ja nesteet.

  3. Anna kiehua noin 10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

  4. Lisää kookoskerma ja mausta. Halutessasi voit surauttaa keiton sileäksi.

  5. Tarjoile  paistetun lohen (tai tofukuutioiden) kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 62 kcal / 100 g
Energia 258 kJ / 100 g
Proteiini 1,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,2 g / 100 g
Rasva 5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 5,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %