mustikkamuffini, keto Mustikkamuffini KETO ohje salty

Mustikkamuffini KETO

Sulata mikrossa voi.

Sekoita keskenään voi ja makeutusneste.

Lisää voi-makeutusseoksen sekaan kreikkalainen jogurtti ja kananmunat – sekoita hyvin.

Lisää sekaan mantelijauho, psyllium, leivinjauhe ja suola.

Lisää marjat (jos käytät pakastemarjoja, sulaita marjat ensin) ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Annostele muffinssivuokiin taikinaa lusikan avulla.

Paista uunissa 175 asteessa uunin tehokkuudesta riippuen noin 30 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 261 kcal / 100 g
Energia 1091 kJ / 100 g
Proteiini 9,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,8 g / 100 g
Rasva 21,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,2 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %