pekonimuffinssit, ala, tuula Pekonimuffinssit ala Tuula ohje salty

Pekonimuffinssit ala Tuula

Levitä pekoniviipaleet leivinpaperin päälle pellille. Laita kylmään uuniin ja säädä lämpötila 225 astetta. Paista n. 20 min. Nosta paperille hetkeksi valumaan ja hienonna.  Sulata rasva ja lisää joukkoon kananmunat, kermaviili sekä hienonnetut maustekurkut. Lisää juustoraaste ja puolet pekonimurusta. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään. Lisää seos taikinaan varovasti sekoittaen. Jaa taikina muffinssivuokiin Paista uunin toiseksi alimmalla tasolla 225 astetta 12-15 minuutti. Kuorruta hieman jäähtyneenä muffinssit tuorejuustolla. Ripottele pinnalle loput pekonimurut

Ravintosisältö / 100 g

Energia 274 kcal / 100 g
Energia 1145 kJ / 100 g
Proteiini 7,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 11,7 g / 100 g
Rasva 21,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %