Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen.
Lisätietoja
.
Selvä
Javascript is required to view this site
Asiakaspalvelu
Rekisteröidy
Kirjaudu sisään
SULAMO
Valikko
Laihdutus
Treenaajat
BMI 30+
Tuloksia
Asiakaspalvelu
Rekisteröidy
Kirjaudu sisään
fetatomaattiparsapasta
Fetatomaattiparsapasta ohje
salty
Annakka
Fetatomaattiparsapasta
Ainekset
4
annosta
125 g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen
150 g
Fetajuusto Apetina Classic
1 tl
Mustapippuri
250 g
Filos orzo jyväpasta
1 rkl
Ruokaöljy keskiarvo, 87 % rypsi- 8 % auringonkukka- ja 5% oliiviöljy
200 g
Parsakaali, brokkoli
2 dl
Pinaatti
50 g
Mascarpone
1/2 tl
Ruokasuola, jodioitu
1/2 tl
Soijakastike
Pannulla
Ravintosisältö / 100 g
Energia
190 kcal / 100 g
Energia
793 kJ / 100 g
Proteiini
6,8 g / 100 g
Hiilihydraatti
22,4 g / 100 g
Rasva
7,7 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
2,5 g / 100 g
Suola
0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %
Alkuperäinen resepti