Tämä on kiistatta paras koskaan kokeilemani vaalean leivän resepti. Sämpylät onnistuvat aina ja niiden tekeminen on miellyttävän vaivatonta. Luottoresepti! Mittaa vesi ja maito astiaan. Lämmitä 42 asteiseksi ja lisää suola ja hunaja. Sekoita kuivahiiva jauhoihin ja lisää pienissä erissä nesteeseen. Vaivaa löysäksi leipätaikinaksi. Taikina on siinä vaiheessa hyvää, kun se jotakuinkin irtoaa kulhon reunoista ja käsistä muttei ihan. Ripottele taikinan päälle noin 2rkl vehnäjauhoja. Peitä kulho pyyhkeellä ja anna nousta vedottomassa paikassa 1-1,5 tuntia. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Peitä kaksi uunipeltiä leivinpaperilla. Ripottele vehnäjauhoja leivinpöydälle ja kumoa taikina varovasti päälle. Taikinaa ei sitten enää tässä kohtaa vaivailla, vaan ilmakuplat saavat jäädä taikinaan. Ripottele vielä pari ruokalusikallista jauhoja taikinan päälle ja taputtele taikinaa ihan vähän kädellä. Älä edelleenkään vaivaa. Leikkaa taikina metallilastalla 6-7 suikaleeksi ja suikaleet vielä 2-3 osaan. Palojen ei tarvitse olla samanmuotoisia, mutta samankokoisia kylläkin. Nosta sämpylät pellille. Paista sämpylöitä pelti kerrallaan uunissa noin 15 minuuttia. Anna sämpylöiden jäähtyä ilman peitettä, jotta kuoresta tulee rapea.