Anna ainesoten maitoa lukuun ottamatta olla huoneenlämmössä useita tunteja tai vaikka yön yli, jos leivot aamulla. Kun ainekset ovat saman lämpöisiä ja huoneenlämpöisiä, taikina kohoaa hyvin. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi, vatkaa joukkoon suola, 1,5 dl sokeria, kardemumma ja yksi muna. Sulata voita vähän mikrossa, jos se ei ole kyllin notkeaa. Ala lisätä jauhoja taikinaan joko koneen vatkatessa taikinaa, tai käsivispilällä. Vatkaa voimakkaasti, lisää jauhoja desilitra kerrallaan, ja kun noin 4 dl on lisäämättä sekoita 150 g voita ja jauhoja taikinaan alustamalla käsin tai koneen taikinakoukuilla. Kun taikina on kiinteä mutta pehmeä pallo, aseta kulhon päälle liina ja laita taikina kohoamaan vedottomaan paikkaan. Voit edistää kohoamista asettamalla kulhon keittiöaltaaseen, jossa on lämmintä vettä. Jos kulho mahtuu mikroon, taikina kohoaa myös siellä hyvin, mutta älä käynnistä mikroa! Kun taikina on reilusti kohonnut (noin kaksinkertaiseksi), kumoa se jauhotetulle leivinpöydälle ja jaa kolmeen osaan. Osa kerrallaan kaulitse taikina pitkulaiseksi levyksi, jolle levität pehmeää voita, kanelia ja sokeria. Voit myös ripotella levylle manteli- tai pähkinärouhetta tai kookoshiutaleita. Kääri taikinalevy rullaksi ja leikkaa kymmeneen viipaleeseen, jotka nostelet pellille joko muotoillen korvapuusteiksi (katso ohje youtubesta) tai kohotat rullat semmoisenaan pulliksi. Vaihtoehtoisesti jaa taikinaköntsä kymmeneen osaan ja pyörittele pulliksi, joiden kohottua liinan alla vähintään 15 min, painat pulliin kolon, johon laitat pienen nokareen voita ja sen päälle 1 tl sokeria. Sata grammaa voita ja 1 dl sokeria pitäisi riittää täytteisiin, mutta voit toki laittaa enemmänkin. Kohota siis pullat vielä pellillä, voitele ne kananmunalla, jonka rakenteen olet vatkannut rikki haarukalla lasissa. Paista pullat 200 asteessa uunin keskitasolla 12-15 min.