kaali, kinkku, wokki Kaali-kinkku wokki ohje salty

Kaali-kinkku wokki

Ohje:

  1. Kuumenna paistinpannu ja lisää oliiviöljy tai voi.

  2. Lisää hienonnettu kaali ja paista keskilämmöllä muutama minuutti, kunnes se pehmenee.

  3. Lisää kinkkusuikaleet ja jatka paistamista pari minuuttia.

  4. mausta kerma suolalla ja pippurilla. Kaada seos pannulle ja sekoita hyvin.

  5. Lisää joukkoon kermajuusto ja anna sulaa sekaan.

  6. Lopuksi kääntele mukaan babypinaatti ja anna hautua hetki, kunnes pinaatti pehmenee.

  7. Tarjoile tuoreen basilikan ja rucolan kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 154 kcal / 100 g
Energia 641 kJ / 100 g
Proteiini 8,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,9 g / 100 g
Rasva 11,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,6 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %