linssitomaattipata Linssitomaattipata ohje salty

Linssitomaattipata

Kuutioi porkkanat ja paprika, paloittele parsakaali. Kuullota sipulit öljyssä ja lisää porkkanakuutiot, paprikakuutiot ja paloiteltu parsakaali. Pyörittele kasviksia hiljalleen öljyssä viitisen minuuttia. Lisää tomaattipyree ja mausteet, sekoita. Lisää valutetut linssit, tomaattimurska ja vesi, jossa kanaliemikuutio. Anna hautua noin 30 min kunnes vihannekset ovat pehmenneet. Lisää suolaa, jos haluat, mausteista kyllä tulee makua, samoin liemikuutiosta.   

Ravintosisältö / 100 g

Energia 66 kcal / 100 g
Energia 277 kJ / 100 g
Proteiini 2,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,5 g / 100 g
Rasva 3,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %