__ 2-3 rkl öljyä __ n. 1,2 kg valkokaalia __ 1 litra vettä __ suolaa __ 2 dl riisiä __ 400 g jauhelihaa __ iso sipuli 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna __ suolaa maun mukaan mustapippuria __ paprikajauhetta __ meiramia __ 2-3 munaa 1/2-3/4 dl siirappia __ Leikkaa kaali suikaleiksi veitsellä tai raasta karkealla raastinterällä. Kuumenna öljy kattilassa ja kääntele kaalisilppua siinä noin viisi minuuttia.
Lisää joukkoon vesi, hauduta kaali pehmeäksi, siivilöi neste talteen. Keitä riisit pehmeiksi kaalin keitinvedessä, älä kaada ylimääräistä nestettä pois.
Ruskista silputtu sipuli yhdessä jauhelihan kanssa pannussa, mausta valkosipulilla, suolalla, mustapippurilla, paprikajauheella ja meiramilla.
Sekoita uunivuokaan pehmenneet kaalit, jauhelihaseos ja riisi, kananmunat sekä siirappi.
Sekoita seos tasaiseksi. Paista 175 asteisessa uunissa noin tunti.