Laita uuni lämpenemään 165 asteeseen. Voitele paistovuoka tai vuoraa se leivinpaperilla.
Sulata voi ja maito kattilassa. Vaahdota keltuainen tomusokerin kanssa vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi.
Vatkaa valkuaiset napakaksi vaahdoksi, kääntele joukkoon 1/4tl omenaviinietikka.
Lisää hieman jäähtynyt voi-maitosula keltuaisvaahdon joukkoon. Lisää joukkoon myös vaniljasokeri. Siivilöi sekaan vehnäjauho ja sekoita tasaiseksi.
Kääntele valkuaisvaahto varovasti taikinan joukkoon. Taikina on vetistä ja valkuaisvaahto ei aluksi tunnu sekoittuvan joukkoon, mutta ole kärsivällinen. Pieniä möykkyjä saa jäädä.
Kaada taikina vuokaan, paista uunissa n. 45 min-1 tunnin ajan. Anna jäähtyä ennen kuin leikkaat paloja.